Creatieve en haalbare plannen voor herontwikkeling

Herontwikkeling

Herontwikkeling van vastgoed kan een passende oplossing zijn voor leegstaande panden of een manier om meer rendement te behalen.

Wij hebben veel ervaring met herontwikkeling/herbestemming en realiseerden al tal van mooie en succesvolle projecten. Wij kunnen vol trots melden dat deze locaties de afgelopen jaren niet met leegstand te maken hebben gehad!

Kennis van omgeving

In onze zoektocht naar de beste optie speelt onze kennis van de omgeving een belangrijke rol. Wij zijn zeer goed thuis in de regio Haaglanden, spreken veel met inwoners, makelaars en andere partijen en komen op basis van cijfers én gevoel voor de markt tot een goed advies.

Verrassende voorstellen

Bij Bouwkundigbeheer.nl kunt u niet alleen rekenen op een gedegen, maar ook op een creatieve herontwikkelingsvisie. Voor ons is herontwikkelen meer dan het transformeren van kantoren tot woonruimte. De sleutel naar succes kan ook liggen in andere bestemmingen, zoals horeca, detailhandel of juist een verrassende combinatie van verschillende gebruikers. Wij leggen u graag onze inspirerende ideeën voor.